wandelroutes en slotconcert

Het Pegasus Wandelfestival bestaat uit drie wandelroutes door een landschap vol verhalen. Verhalen over oorlog en de weg naar vrijheid. Onderweg worden de wandelaars verrast door culturele interventies. Theatrale, muzikale en kunstzinnige gebeurtenissen op de routes die erfgoed en historie tot leven brengen en je laten nadenken over vrijheid toen en nu.

De Airborne-Ede maand wordt afgesloten met een bijzonder slotconcert door Ellen ten Damme, Vincent Bijlo en de Konrad Koselleck Big Band na afloop van het Pegasus Wandelfestival. Hiervoor worden apart tickets verkocht.

Wandelroutes

Je kan de routes zo snel of langzaam bewandelen als je zelf prettig vindt. Kies een afstand die geschikt is voor jou en je mede-wandelaars.

4 km route | 1 tot 2 uur wandelen (ook geschikt voor de kleine wandelaars)
Starten tussen 10:00 – 11:00 uur

8 km route | 2 tot 3 uur wandelen
Starten tussen 10:30 – 12:00 uur

18 km route | 3 tot 4 uur wandelen
Starten tussen 09:00 en 10:00 uur

Toegang: €5,- (voor kinderen t/m 12 jaar) en €7,50 (regulier)

Het coronatoegangsbewijs is op dit moment niet van toepassing bij het Pegasus Wandelfestival. Bij corona gerelateerde klachten willen we je vragen om je ticket te annuleren en het evenement niet te bezoeken.

Slotconcert Airborne-Ede Maand

met Ellen ten Damme, Vincent Bijlo en de Konrad Koselleck Big Band

Om de Airborne-Ede maand op bijzondere wijze af te sluiten vertellen we graag nog een laatste verhaal over vrijheid, samen met niemand minder dan zangeres Ellen ten Damme, verteller Vincent Bijlo en de Konrad Koselleck ‘storytelling’ Big Band!

In 2018 wisten ze het publiek al te imponeren met de indrukwekkende voorstelling ‘The Concert to End All Wars’ in de Mauritskazerne. Deze keer verwelkomen wij ze voor een openluchtconcert op het festivalterrein van Akoesticum en het Pegasus Wandelfestival.

Konrad Koselleck en Vincent Bijlo kunnen als geen ander het lokale verbinden aan het (inter)nationale en samen met de betoverende stem van Ellen nemen ze je mee door de diepe dalen van de oorlog, op weg naar muzikale hoogtepunten met vrijheid aan de horizon.

Laat je verrassen door het artistieke schouwspel op het podium tussen zangeres Ellen, verteller Vincent, dirigent Konrad en de musici van de big band, en kom naar het slotconcert van de Airborne Ede-maand bij Akoesticum!

Tijd: 16.00 tot 17.00 uur (verwacht einde)
Toegang: €5,- (inclusief drankje)

Voor het slotconcert wordt er gebruik gemaakt van het coronatoegangsbewijs. Dat betekent dat je bij de kaartcontrole in bezit moet zijn van een vaccinatiebewijs, negatief testresultaat via Testen voor Toegang (max. 24 uur oud) of bewijs dat je corona heeft gehad. Dit mag digitaal of geprint.